Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2024, 15:58

Uhvaćen 13-godišnjak koji je opljačkao knjižaru u Novom Sadu i vraćen u Beograd

Trinaestogodišnjak koji se sumnjiči za veliki broj pljački i prebijanje starijeg meštanina Tovariševa, ponovo je uhvaćen i zbrinut u nadležnu instituciju.
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, maloletnik koji se sumnjiči da je opljačkao i novosadsku knjižaru Bulevar Books, smešten je u jednu od beogradskih ustanova.
Maloletnik je iz ove ustanove pobegao pre nekoliko dana.
U međuvremenu je osumnjičen da je počinio više obijanja i krađi novca iz raznih objekata.
Trinaestogodišnjak za pljačke za koje se tereti, pa i za prebijanje starijeg meštanina Tovariševa, koji je potom preminuo, neće odgovorati, jer nema krivičnu odgovornost.
Maloletni delikvent je, zajedno sa svojim mlađim bratom, više...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Uhvaćen maloletnik koji se sumnjiči za pljačku novosadske knjižare „Bulevar books“

Izvor: Danas, 12.Apr.2024

Maloletnik koji se sumnjiči za veliki broj pljački i prebijanje starijeg meštanina Tovariševa, ponovo je uhvaćen i zbrinut u nadležnu instituciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.