Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 08:19

Uhapšena Novosađanka, prevarila 8 ljudi, nudila im karte za Bali

Pripadnici novosadske policije uhapsili su M. S. (1987), iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila osam krivičnih dela prevara.
Sumnja se da je ona, lažno se predstavljajući kao zaposlena u jednoj avio-kompaniji prevarila osam građana iz Novog Sada, Vrbasa i Iriga i oštetila ih za iznos od oko 1.430.000 dinara.
M. S. je, kako se sumnja, uzimala novac od oštećenih kako bi im, navodno, obezbedila karte za let na Bali, ili vaučere koje bi mogli da zamene za avionske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << karte.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
Uhapšena žena (32) iz Pančeva zbog sumnje da je mesecima zlostavljala ćerku

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.