Izvor: Luftika.rs, 10.Avg.2023, 13:14

Uhapšen vlasnik novosadske turističke agencije „City travel“

Pripadnici MUP-a u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su G. P. (1975), odgovorno lice Agencije za turističko posredovanje „City travel“, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivičnih dela prevara.
Sumnja se da je on od građana uzimao novac za turistička putovanja, ali da nije rezervisao niti tim novcem uplatio aranžman kod ovlašćenih agencija, piše Moj Novi Sad.
G. P, kako se sumnja, nije vratio novac građanima čija putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nisu realizovana i na taj način je protivpravno prisvojio više od 1.500.000 dinara.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
Podsećamo, turistička agencija „City travel“ koja posluje u Novom Sadu u subotu je saopštila svojim klijentima da je zatvorena usled finansijskih teškoća, te da su svi aranžmani otkazani.
Blizu 50 putnika prijavilo novosadsku agenciju „City travel“ Ministarstvu turizma

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.