Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2024, 16:00

Uhapšen poznati estradni menadžer, pronađen kokain, pištolj i veća suma novca

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je estradni menadžer Novak Radin (40) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju.
Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, piše Kurir.
Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
– Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"SAČEKAĆU TE ISPRED KUĆE I POLOMIĆU TE" Mladiću koji je posle raskida uporno zvao devojku i pretio joj, određen pritvor

Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 14:15

Juče je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan uhapšen D. M. (27) za krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakonika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.