Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2023, 10:05

Ugledna profesorica proglašena za „nastavnicu godine“, pa uhapšena zbog odnosa se učenikom (16)

Trejsi Vanderhulst (38) nastavnica srednje škole u ​​Kaliforniji koja je bila proglašena za „nastavnicu godine“, uhapšena je zbog se*sualnih odnosa sa učenikom (16), saopštila je tamošnja policija.
Ona predaje matematiku, a sada je optužena za nedozvoljene odnose sa maloletnikom.
Ubrzo je uhapšena hitnom akcijom policije, a kako prenose tamošnji mediji, nalazi se u Centralnom pritvorskom centru u San Bernardinu, a može da „izađe“ ako plati kauciju 30.000 dolara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prenosi Nova.
Tracy Vanderhulst, 38, was arrested Thursday night on suspicion of having sex with a 16-year-old student, authorities said. https://t.co/NnYh5PbtvS
— Los Angeles Times (@latimes) May 20, 2023

U saopštenju za medije policija navodi da joj je određena kaucija od 30.000 dolara, dok istražitelji smatraju da postoji još učenika sa kojima je stupila u odnose.
Trejsi Vanderhulst je proglašena za „nastavnicu godine“ 2017., prema objavama na društvenim mrežama i lokalnim vestima iz tog vremena.
U sada izbrisanom tvitu , škola je tada navela da „nudi rigorozan nastavni plan i program matematike i duboku brigu za svoje učenike“.
U videu na Jutjubu objavljenom pre sedam godina, može se videti kako predaje matematiku učenicima prve godine srednje škole.
Skandal u školi: Čistačica slala neprimerene fotografije učeniku (14), pa imala odnose sa njim

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.