Ugledajte se na nju!

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledajte se na nju!

Lepa pevačica ne opterećuje se banalnostima... Možda bismo mogli nešto da naučimo od nje.

Foto: AP Photo/Brent N. Clarke/Invision

Na promociji svoje linije šminke Fenty Beauty koja je pre par dana održana u Njujorku Rijana je blistala u žutoj dvodelnoj kreaciji Oskara de la Rente, a blistala je i izjavama... Ali zaista, bez trunke ironije.

Kada su je novinari pitali da li kad se pogleda u ogledalo vidi "jednu od najlepših žena sveta", odgovorila im >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u svom stilu, bez dlake na jeziku, otkrivši da je prilično realna po tom pitanju:

"Savršeno dobro znam kad sam u formi, kad nisam, svesna sam da li imam bubuljice, da li mi se primećuju podočnjaci", kaže ona. "Ne pokušavam da lažem samu sebe, ali se i ne osećam loše zbog toga."

I eto zdravog pristupa lepoti, i zdravog, normalnog stava prema sosptvenom telu, koji tako retko vidimo kod javnih ličnosti.

"Tako je kako je. Ako imam podočnjake, prosto stavim više šminke", kaže Rijana.

Iznenadila komentarom o prvom seksuU sve se razume (VIDEO)Neko me je nazvao debelom?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.