Izvor: Luftika.rs, 21.Dec.2023, 17:14

Udomljavanje pasa iz novosadskog prihvatilišta u subotu na „Zimzolendu“

JKP „Zoohigijena i veterina Novi Sad“ i „Novosadski Zimzolend“ organizuju akciju udomljavanja pasa u subotu, 23. decembra.
– U periodu od 11 do 13 časova, na Trgu slobode predstavićemo javnosti nekoliko ljubimaca koji privremeno borave kod nas. Takođe, radićemo na promociji prihvatilišta, delićemo promo materijal o odgovornom vlasništvu. U našem prihvatilištu sugrađani mogu da kastriraju i sterilišu ljubimca, ukoliko nisu čipovani – rekao je Milan Kvrgić, šef Prihvatilišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za pse, i dodao:
Novosađani koji budu želeli da udome psa, to mogu da učine sa važećom ličnom kartom. Prilikom udomljavanja budući vlasnik potpisuje ugovor sa nama, a dobiće i plavi pasoš za psa.
Prethodna akcija udomljavanja na ovoj manifestaciji realizovana je 26. novembra, kada je zbog loših vremenskih uslova dom pronašao samo jedan pas.
Na Fejsbuk stranici ovog JKP inače možete pogledati fotografije pasa koji se udomljavaju iz prihvatilišta.
Monasi manastira Ilinje leče i udomljavaju povređene i napuštene pse
Izvor: NS Uživo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.