Udala se Vjera Mujović!

Izvor: Story, 10.Maj.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Vjera Mujović!

Jedna od naših najlepših glumica Vjera Mujović juče je izgovorila sudbonosno da nemačkom doktoru!

Vjera Mujović, foto: Vladimir Šporčić

Vjera se na večnu ljubav svom izabraniku, koga je upoznala u avionu za Mongoliju, zaklela u beogradskoj Sabornoj crkvi, a svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka upriličeno je u jednom restoranu na Kalemegdanu.

Mlada je želela da sve protekne u skladu s običajima, pa je pre svadbe organizovala i devojačko veče, na koje je pozvala petnaestak prijateljica, među kojima su bile Tanja Mandić Rigonat, Vesna de Vinča i Rada Đuričin.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Udala se Vjera Mujović

Izvor: Blic, 10.Maj.2015

Pozorišna i filmska glumica Vjera Mujović izgovorila je juče sudbonosno "da" nemačkom doktoru Štefanu Prajsu...Njih dvoje su se venčali u Sabornoj crkvi u Beogradu...Vjera je nosila dugu belu venčanicu sa velom, a Štefan, koji je inače protestant, odlučio se za kilt...Molitve su se u crkvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.