Izvor: B92, 11.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Bušova ćerka

Beograd -- Ćerka američkog predsednika Džordža Buša udala se za svog dugogodišnjeg verenika, uz skromnu ceremoniju na porodičnom ranču u Teksasu.

Džena Buš, je ceremoniju venčanja sa svojim dugogodišnjim verenikom Henrijem Hagerom, priredila daleko od očiju kamera. Stanovništvo Kroforda pozitivno komentariše ovaj, za njih, veliki događaj. Raznovrstan promotivni materijal sa slikama mladog bračnog para već je u ponudi. Šolje, privesci za ključeve, i drugi artikli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postali su omiljeni suveniri iz ovog grada.

Džena je za glavnu deverušu izabrala svoju sestru bliznakinju, Barbaru. Na venčanje je pozvano oko 200 zvanica. Dvadesetšestogodišnja Džena je 22. predsedničko dete koje je stupilo u brak za vreme očevog mandata.

Posle medenog meseca koji par planira da provede u Evropi, svako će se vratiti svojim obavezama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.