Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 13:51

Učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" se vraćaju u školu od 10. maja, nastava će biti uvedena postepeno: Napravljen plan povratka u školu nakon ubistva

Direktor školske uprave Beograd Dragan Filipović rekao je danas da, iako je odlučeno da se učenici Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" vraćaju na nastavu u sredu 10. maja, povratak svakog učenika zavisiti od toga kako se budu osećali i dodao da će sve naredne aktivnosti u toj školi biti u potpunosti prilagođene đacima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOBIĆEŠ POKLON U SREDU U ŠKOLI" Drug Koste Kecmanovića otkrio jezive detalje uoči nezapamćenog masakra: Došao mu na rođendan, pa pucao u njega!

Izvor: Blic, 07.Maj.2023

Učenik Nikola (ime promenjeno zarad zaštite identiteta) OŠ "Vladislav Ribnikar" je uvek bio tu. Bio je tu kada su nazvali njegovog prijatelja Kostu "štreberom". Pratio ga je na fudbalske utakmice, a Kosta Kecmanović (13) mu je pričao koliko se dobro zabavljao na strelištu. Bio je prisutan i na...

Nastavak na Blic...

„Deca se ne vraćaju dve nedelje do čak četiri godine posle ubistava u školi“

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2023

"Ima smisla sačekati, saslušati roditelje, i uzeti za ozbiljno njihovu brigu i reagovanje da je prerano da se deca iz Osnovne škole 'Vladislav Ribnikar' u sredu ponovo vrate u školske klupe", kaže Marina Banić, psiholog i psihoanalitičar, u emisiji "Utisak nedelje" na Nova S.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đaci od ponedeljka ponovo u klupama - uvođenje u nastavu polako i oprezno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2023

Od ponedeljka će se nastava u svim školama u Srbiji odvijati prema ustaljenom rasporedu, a učenici Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" vraćaju se na časove u sredu 10. maja. Međutim, povratak svakog učenika zavisiće od toga kako se budu osećali, poručio je direktor Školske uprave Beogradа,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nastava u OŠ "Vladislav Ribnikar" će se uvoditi postepeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023, 12:07

Beogradska osnovna škola "Vladislav Ribnikar" od srede će biti otvorena za učenike, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete i preciziralo da to ne znači da od tog dana počinje i nastava, već da će se ona uvoditi "postepeno, u dogovoru sa roditeljima i stručnjacima".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.