Ubrizgala botoks ispod pazuha i sve snimila! (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubrizgala botoks ispod pazuha i sve snimila! (FOTO)

Krisi Tejgen rešila problem prekomernog znojenja botoksom, i sve to prikazala na Instagramu!

Foto: Youtube/Screenshot/Vogue

Manekenka Krisi Tejgen, žena Džona Ledženda, oduvek je iskrena i o mnogim stvarima otvoreno govorila, a sada je sa svojim pratiocima podelila još nešto – ubrizgala je botoks ispod pazuha kako bi rešila problem prekomernog znojenja, u ordinaciji poznatog plastičnog hirurga dr Džejsona Dajmonda.

E, super, sad smo SVE videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (FOTO)

Pored toga što botoksom mogu da se ublaže fine linije, bore na čelu i slično, botoks je odobren tretman i za hiperhidrozu, odnosno preterano znojenje.

"Upravo sam stavila botoks ispod pazuha. Najbolji potez koji sam ikad napravila", napisala je Krisi uz video na Instagramu i rekla: "Sad mogu da nosim svilu bez natapanja. Izgledalo je zastrašujuće, ali to stvarno nije ništa strašno".

Nju su našli da prozivaju...

Plastični hirurg dr Danijel Mejman objašnjava da botoks ispod pazuha deluje isto kao i na bore. "Parališe mišiće gde god ga ubrizgate. Kada je reč o pazuhu, znojne žlezde su okružene mišićnim vlaknima, a botoks parališe ova mišićna vlakna i zaustavlja proces znojenja", objasnio je hirurg.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.