Ubiće te žena!

Izvor: Mondo, 12.Nov.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubiće te žena!

Ova hrabri momak je bio toliko uzbuđen što se njegova žena porađa, da je morao da napravi selfi.

View post on imgur.com

Novopečeni tata je oduševio internet od kad je objavio urnebesni selfi dok se njegova žena porađa u pozadini fotografije.

Gil Solano je rekao za BuzzFeed da je ovu sliku napravio dok se njegova žena Sara porađala u ponedeljak. Njih dvoje su se venčali u maju prošle godine dok su živeli u Španiji, a kada su saznali da na svet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << treba da dođe njihova ćerkica Eva, preselili su se nazad u Denver kako bi bili sa porodicom.

I tako je mala Eva rođena samo par minuta nakon što je ovaj selfi napravljen!

Gil je rekao da se odlučio na ovaj hrabri poduhvat dok je njegova žena bila u porođajnim bolovima, jer su ga njena braća pitala šta se dešava.

"Gurala sam satima i Gil mi je pokazao ovu sliku kako bi mi skrenuo pažnju sa bolova i naterao me da se nasmejen. Mislila sam da je slika urnebesna i rekla sam mu da je pošalje nekim našim prijateljima", rekla je Sara.

S obzirom na to da se prijateljima dopala slika, oni su je okačili i na Reddit, gde ju je od tada pogledalo više od dva miliona ljudi.

Mnogi ljudi su u komentarima istakli svoju brigu za Gilov život, jer je uznemiravao ženu u stresnom trenutku, ali ne brinite - siguran je i Sara takođe misli da je ovo smešna slika, pa se nije naljutila.

Kako biste vi reagovali da vama muž ovo uradi?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.