UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Grom udario u fudbaleru na terenu i ubio ga (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2024, 19:05

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Grom udario u fudbaleru na terenu i ubio ga (VIDEO)

Došlo je do velike tragedije na stadionu Silivanga u Bandungu, u Indoneziji, za vreme utakmice lokalnih timova.
Na uznemirujućem video-snimku, koji se brzo proširio na društvenim mrežama, vidi se trenutak kada je grom pogodio fudbalera Septidžana Rahardžu dok je bio na terenu sa svojim saigračima.
Septidžan Rahardža, fudbaler iz Subanga, imao je 34 godine u trenutku nesreće. Prema izveštajima policije, grom ga je direktno pogodio dok je bio na terenu, a snimak prikazuje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pada pored nekoliko svojih saigrača.
Iako su neki lokalni izveštaji preneli da je Rahardža disao nakon udara groma te da je prebačen u bolnicu, nažalost, brzo je preminuo, piše B92.
Guy was killed by lighting strike in indonesia RIP pic.twitter.com/HVzTUyoT8a
— junior (@A_NOLDD) February 12, 2024

Momka i devojku pogodio grom – preživeli jer su se držali za ruke (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.