Izvor: Radio 021, 05.Avg.2023, 19:18

UŽIVO FOTO Ekološki aktivisti blokirali Gazelu: Počeo protest "Srbija protiv nasilja" ispred Skupšti

Aktivisti Saveza ekoloških organizacija Srbije blokirali su saobraćaj na mostu Gazela kod Sava centra u oba smera, a blokiran je i saobraćaj ispred Skupštine Srbije.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest „Srbija protiv nasilja“: „Jesu li se naši dani pretvorili u to da nemo brojimo žrtve, da trpimo kazne i otkaze“(VIDEO, FOTO)

Izvor: Danas, 05.Avg.2023

Održan 14. protest "Srbija protiv nasilja". Građani su krenuli od Skupštige Srbije u protestnu šetnju čka mostu Gazela gde je panirano da se susretnu sa ekološkim udruženjima koja su od 18 časova držala most u blokadi.

Nastavak na Danas...

"Srbija protiv nasilja" u Beogradu po 14. put, više sati blokiran autoput, na meti Zakon o planiranju i izgradnji

Izvor: VOA, 05.Avg.2023

Skup "Srbija protiv nasilja", 14. po redu, održan je ove subote u Beogradu, a ovoga puta fokus je stavljen na brzo i netransapretno letnje usvajanje Zakona o planiranju i izgradnji, za koji njegovi protivnici navode da predstavlja omogućavanje "velike pljačke građana". Demonstranti su oko 19 sati...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.