UDAJE SE LEJDI GAGA

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAJE SE LEJDI GAGA

Lejdi Gaga se navodno sprema krunisati svoju burnu vezu s Lukom Karlom brakom, a svadbena ceremonija bi, prema pisanju američkih tabloida, trebala biti održana u areni u Nebraski, koja prima 18.000 ljudi.

Pevačka zvezda i njen verenik prvo bi bračne zavete trebali razmeniti na privatnoj ceremoniji, a Lejdi Gaga potom to želi proslaviti s brojnim obožavateljima.

Neimenovani izvor navodno blizak pevačici je otkrio:

"Toliko voli svoje fanove da je odlučna u nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ih uključi u svoj veliki dan. Organizovaće lutriju na kojoj će njena mala čudovišta moći osvojiti mesto na popisu gostiju. Obećala je da će imati spektakularno venčanje koje će zasigurno svi upamtiti, sa desetinama deveruša, akrobatama, specijalnim efektima i vatrometom. Biće to tipično za Lejdi Gagu", rekao je on za američke medije .

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.