Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2024, 17:05

U najvećem utočištu na svetu živi 1.800 pasa, posećuju ga turisti, volonteri i ljudi velikog srca (VIDEO)

Sve ljubitelje životinja boli kada vide gomile napuštenih pasa i mačaka po srpskim gradovima, koje su prepušteni dobrim sugrađanima i samima sebi, kako bi nekako preživeli u urbanoj sredini.
Međutim, verovatno niste znali da “preko bare” postoji pravi raj za pse, u kojima hiljade naših četvotonožnih prijatelja živi životom kakav samo mogu da požele. Ukoliko ste ikada sanjali da trčite kroz livadu okruženi stotinama srećnih kuca, “Zemlja lutalica”  je pravo mesto da to doživite.
Doduše, trebaće vam malo vremena i novca da otputujete na drugi kraj sveta, tačnije na Territorio de Zaguates, na severu Kostarike, gde se nalazi najveće utočište za pse na svetu.




...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.