Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 11:09

U maju počinje IZGRADNJA TUNELA od Ekonomskog fakulteta do Bulevara despota Stefana, a evo gde će mašine PRVO POČETI DA KOPAJU: Glavni urbanista Beograda o planovima za grad

Marko Stojčić, glavni urbanista Beograda, najavio je da će se uskoro krenuti u izgradnju tunela koji će povezivati Ekonomski fakultet i Bulevar despota Stefana, kako bi se saobraćajna deonica koja prelazi preko centra grada znatno olakšala. Gostujući u "Jutro na Blic", Stojčić je govorio i o tome kako teku radovi na Trgu Nikole Pašića, kao i kakvi su planovi u Beogradu kada je u pitanju izgradnja mostova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ekonomski fakultet iz Beograda osvojio prvo mesto na takmičenju iz poslovne analitike iz SAD

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

Tim Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu osvojio je prvo mesto na takmičenju iz poslovne analitike, na poslovnoj školi Univerziteta u Ajovi, za kreiranje strategije koja omogućava povećanje zadovoljstva radnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.