U kojim vezama žene najčešće postižu orgazam?

Izvor: 24sata, 21.Avg.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kojim vezama žene najčešće postižu orgazam?

Postoji jaka veza između seksualne orijentacije i učestalosti orgazama.

Veliku prednost pred heteroseksualkama i biseksualkama po pitanju orgazama imaju upravo lezbijke, otkrilo je nedavno istraživanje.

Lezbijke imaju mnogo veće šanse za doživljavanje orgazma, a ženski orgazmi manje su predvidivi i raznovrsniji od muških. U istraživanju je učestvovalo 6.151 osoba, u dobu između 21 i 65 godina.

Evo šta je još zanimljivo otkrilo ovo istraživanje:
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
1. Biseksualke doživljavaju orgazme najređe (u svega 58 odsto slučajeva) te su oni i slabijeg intenziteta.

2. Lezbijke doživljavaju orgazam u 75 odsto slučajeva.

3. Heteroseksualne žene doživljavaju orgazam u 62 odsto slučajeva.

4. Ženama, koje su u vezama, dva puta je lakše da postignu orgazam. Ali, samo njih 25 odsto doživi orgazam baš svaki put, kada su s partnerom.

5. Tajna je i u tome što lezbijke puno više vremena posvećuju oralnom seksu i seks igračkama, što češće dovodi do orgazma. Takođe, velika je prednost i činjenica što su žene u istospolnom odnosu opuštenije i dobro poznaju žensko tielo.

Kod muškaraca nisu zabeležena takva odstupanja. Heteroseksualni muškarci doživljavaju orgazam u 85,5 odsto slučajeva, gejevi u 84,7, a biseksualci u 77,6 odsto slučajeva.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Evo koje žene doživljavaju najviše orgazama!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014

Šta mislite, u čemu je tajna ženskog orgazma i kako to da su neke dame zadovoljnije svojim seksualnim životom od drugih? Razmislite još malo i pokušajte da pogodite..Postoji jaka veza između seksualne orijentacije i učestalosti orgazama. Pokazalo se da veliku prednost nad heteroseksualkama i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.