Izvor: Luftika.rs, 25.Sep.2022, 17:57

U ćošak do novembra, 3 znaka koja bi tokom oktobra 2022. mogla da pokvare sve svoje odnose

Oktobar počinje retrogradnim Merkurom koji se završava u Devici omogućavajući vam da jasno razmišljate, komunicirate i analizirate detalje. Pluton će slediti Merkurovo vođstvo od 8. oktobra a onda slede turbulencije. Pun mesec u Ovnu 9. oktobra izaziva vas da se izrazite, a da ne dozvolite svojoj strasti da podstakne žestoke sukobe. Ova 3 znaka su u posebnom iskušenju da pokvare gotovo sve odnose i to samo zbog svoje svojeglavosti pa je savet njima da se ujedu za jezik i razmisle dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << puta pre nego se upuste u raspravu.
Bik Vaša tvrdoglavost bi mogla da vas uvali u nevolje ovog meseca. Dokažite svoju stabilnost tako što nećete nasedati na provokacije onih koji baš to žele – da zapale vaš fitilj. Vaš ljubavni život može biti u centru vaše pažnje, naročito ako energiju usmerite u partnerstvo koje tokom oktobra ima mnogo veće šanse za razvoj od svih drugih odnosa. Ipak, vodite računa da vas loši odnosi na poslu i porodici ne odvuku u drugu krajnost jer postoji rizik da biste mogli ugušiti voljenu osobu.
Devica Oktobar će početi veoma dramatično za vas navodeći vas na pomisao da ste sazreli, naučili, shvatili. I zaista, nije reč o tome da vam se dosadašnji rad neće isplatiti samo je u ovom periodu previše pretećih aspekata. Žurba da podelite svoja otkrića i saznanja sa drugima, da ih posavetujete ili im objasnite, može se pokazati kao kobna ovog oktobra. Moguće su konflikti na svim životnim aspektima i to inicirani pre svega vašom potrebom da „podelite“. Naučite kada da je vreme da se povučete i prepustite kontrolu.
Škorpija
Želite li održati pristojne ako ne harmonične odnose sa drugima,ovog oktobra ćete morati da menjate svoj stav i ponašanje. Vaše kolege mogu protumačiti vašu strast i volju kao da previše šefovanja i kritike. Zapamtite, dobar vođa zna kada treba da napravi kompromis i sasluša ideje drugih. Kada od 23. oktobra otpočne sezona Škorpije, vi čete biti u centru pažnju. Ovo vreme iskoristite da naučite da se prilagodite i zatražite pomoć od onih koji vam je mogu pružiti.
Zli brat retrogradnog Merkura do 23. oktobra donosi paklene promene svim znakovima Zodijaka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pazite se oktobra meseca jer horoskop predviđa loše odnose!

Izvor: Svet plus, 26.Sep.2022, 12:12

Pazite se oktobra meseca ako ste Bik, Devica ili Škorpija jer horoskop predviđa loše odnose! Pun mesec u Ovnu 9. oktobra izaziva vas da se izrazite, a da ne dozvolite svojoj strasti da podstakne žestoke sukobe...Oktobar počinje retrogradnim Merkurom koji se završava u Devici omogućavajući vam...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.