Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2024, 12:28

U aprilu 2024. čeka nas 8 vrlo opasnih dana – budite na oprezu i spremni na sve

Astrolozi kažu da nas tokom aprila 2024. godine čeka osam vrlo izazovnih, možemo reći čak i opasnih dana.
Spremite se za period u kojem će doći do mnogih i naglih promena. Evo koji su najizazovniji dani u aprilu prema tvrdnjama astrologa.
Najvažnija vrednost u savremenom svetu je informacija. Znajući koji su dani opasni u mesecu aprilu, možete uspešno da planirate svoje poslove i izbegnete prepreke.
U aprilu će biti čak osam opasnih dana, odnosno gotovo jedna četvrtina svih dana u mesecu biće nepovoljna. Ovo je rekordna ponuda u 2024, stoga ovih dana budite izuzetno oprezni.
1. april – početak retrogradnog kretanja Merkura Od 1. aprila 2024. do 25. aprila 2024. planeta komunikacije, inteligencije i informacija...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.