U ZENICI UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU: Jednom preživeo pucnjavu, ali ovaj put rafali su bili kobni

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZENICI UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU: Jednom preživeo pucnjavu, ali ovaj put rafali su bili kobni

U pucnjavi koja se dogodila danas u zeničkom naselju Londža smrtno je stradao Džemal Mahmić (33), nekadašnji evropski prvak u kik-boksu. Iako je ovo drugi put da pucaju na Mahmića, nažalost, ovaj put rafalni pucnji bili su kobni po njega, zbog čega je prema nezvaničnim saznanjima, podlegao na licu mesta.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIKVIDACIJA U ZENICI: Ubijen bivši šampion u kik-boksu Džemal Mahmić! Policija traga za MMA borcem Antom Palavrom (21)!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019

U rafalnoj pucnjavi koja se dogodila danas u zeničkom naselju Londža kod buregdžinice Ladžana, smrtno je stradao Džemal Mahmić (33), nekadašnji višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope te viceprvak sveta u kik-boksu. Policija traga za  Antom Palavrom (21) koji je osumnjičen za ubistvo Mahmića.   

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.