U SRPSKOJ POČINJE DRUGO POLUGODIŠTE: Jedan zaraženi učenik dovoljan da celo odeljenje pređe na onlajn nastavu

Izvor: Kurir, 20.Jan.2022, 12:35

U SRPSKOJ POČINJE DRUGO POLUGODIŠTE: Jedan zaraženi učenik dovoljan da celo odeljenje pređe na onlajn nastavu

Nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj počinje u ponedeljak, 24. januara, u skladu sa važećim preporukama i uputstvima Institituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao što je to bio slučaj i tokom prvog polugodišta školske 2021/2022. godine, saopšteno je danas iz Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Trivić: Sve spremno za prelazak na onlajn nastavu ako zatreba

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2022

BANJALUKA - Nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj počinje u ponedjeljak, 24. januara, u skladu sa važećim epidemiološkim preporukama, a ukoliko bi došlo do pogoršanja epidemiološke situacije sve je spremno za prelazak na izvođenje nastave na ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.