U KARDIFU KONCERT U ČAST MAJKLA DŽEKSONA

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KARDIFU KONCERT U ČAST MAJKLA DŽEKSONA

KARDIF - U Kardifu će večeras biti održan koncert posvećen pop zvezdi Majklu Džeksonu pod nazivom "Majkl zauvek".

Na koncertu će nastupiti Kristina Agilera, Smoki Robinson, Gledis Najt, Leona Luis i Si Lo Grin .

Organizator koncerta Kris Hant rekao je da očekuje "spektakularan koncert".

Očekuje se da će na koncert doći članovi porodice Džekson, ali su dva Majklova brata kritikovali vreme održavanja koncert, jer se poklapa sa suđenjem Džeksonovom lekaru Konradu Mariju (Conrad Murray) optuženom za ubistvo iz nehata. Majkl Džekson je pronađen mrtav u svom domu 25. juna 2009. godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras koncert pozvećen Majklu Džeksonu (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Okt.2011

Koncert posvećen Majklu Džeksonu uz prisustvo mnogobrojnih zvezda, biće održan večeras u Kardifu. ..U Kardifu će večeras biti održan koncert posvećen pop zvezdi Majklu Džeksonu pod nazivom "Majkl zauvek"...Na koncertu će nastupiti Kristina Agilera, Smoki Robinson, Gledis Najt, Leona Luis...

Nastavak na S media...

Koncert u čast Majkla Džeksona (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2011, 00:33

Desetine hiljada fanova okupilo se večeras na koncertu u čast Majkla Džeksona u Kardifu kojim je njegova porodica želela da ga prikaže u pozitivnom svetlu nakon mnoštva kontraverzi iznetih u javnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Majkl zauvek" uzburkao sećanja

Izvor: Mondo, 09.Okt.2011

Pred desetinama hiljada obožavalaca u Kardifu u subotu uveče održan koncert "Majkl zauvek" u čast kralja popa Majkla Džeksona.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.