Izvor: Luftika.rs, 07.Okt.2022, 13:14

Tužio majku, prijatelje, Če Gevaru i Nostradamusa – postao rekorder, pa tužio i Ginisa

Civilizacija nam ide u nekom zastrašujućem pravcu i tome svedočimo gotovo svakoga dana. Neki tu nepriliku koriste za sopstvene interese, a svoju ideju kako profitirati u ovom ludilu pronašao je i Amerikanac po imenu Džonatan Li Ričs koji je podneo više od 2.600 tužbi okružnim sudovima u poslednjih 16 godina.
On je podneo tužbu protiv majke jer ga nije pravilno odgojila i dobio naknadu od 20.000 dolara, da bi nakon toga pokrenuo tužbu protiv svih svojih prijatelja zbog njihovih oštrih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << šala i uvreda prema njemu.
Podneo je tužbu protiv većine svojih komšija, nastavnika, rođaka, verenika…
Tužio je i “Rockstar”, kompaniju koja pravi igricu GTA, jer kaže da mu je to izazvalo traume kao tinejdžeru.
Na njegovom spisku bilo je i mnogo poznatih ljudi, uključujući Džordža Buša Juniora, Stiva Džobsa i Britni Spirs. Veliki deo tužbi usmeren je protiv već umrlih, na primer Platona, Nostradamusa i Če Gevare, kao i protiv neživih predmeta – knjige „Mein kampf“, Ajfelovog tornja, planete Pluton…
Nakon što je Ginisova knjiga proglasila Ričsa rekorderom po broju tužbi, tužio je i nju, optužujući je da potcenjuje taj broj i negativno ocenjuje njegovu ličnost.
Ni mi nećemo dodavati lični komentar na ovu bizarnu priču jer, ko zna, možda će Džonatan odlučiti da podigne još jednu tužbu.
Izvor: ХОЧУ ВСЕ ЗНАТЬ! / FB Niste znali
Njegov nos je najduži na svetu, a Ginisov rekord koji je sam postavio uskoro će oboriti

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.