Turiste iz Srbije umesto „kandži“ i „pauka“ u Tuzli dočekala srdačna poruka domaćina (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2023, 10:05

Turiste iz Srbije umesto „kandži“ i „pauka“ u Tuzli dočekala srdačna poruka domaćina (FOTO)

Panonska jezera u Tuzli svake godine privlači sve više turista iz Srbije, a ove godine domaćini očekuju rekordnu posetu.
Lep ambijent, čista voda i ljubazni domaćini dovoljni su razlozi da gosti iz komšiluka u sve većem broju posećuju „tuzlansko more“, piše portal Buka.
Jedan gost ipak nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedeljom. Ipak, umesto „kandži“ dočekala ga je srdačna poruka dobrodošlice.
„Dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << došli u našu lijepu Tuzlu. Platili smo ti parking. Slobodaši“, navodi se uz kartu plaćenog parkinga u iznosu od 4 KM.
Foto: Buka.com „Stigao je gost iz Srbije u Tuzlu. Vjerovatno na Panonsko i nije platio parking, pretpostavljam da nije znao da se na ovom mjestu plaća i nedjeljom. Tu je naša raja i dobrodošlica, lijep gest za svaku pohvalu“, stoji u opisu fotografije automobila, koja je objavljena na društvenim mrežama.
Takođe, bračni par iz Srbije nedavno je oduševila poruka koju su pronašli na svom automobilu tokom posete Bosni i Hercegovini, tačnije Zenici.
„Dragi prijatelju ili prijateljice. S obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom nepijatnošću. Naime, zaboravio/la si uplatiti parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu, a ja sam spriječio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici“, pisalo je u poruci koja im je ulepšala dan.
Ona je Tuzlanka, on Novosađanin, a njihova ljubav procvetala je u vojvođanskoj ravnici

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.