Turci vole muziku sa Balkana

Izvor: Kurir, 12.Avg.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci vole muziku sa Balkana

Glumci iz popularnih serija gostovali na TV Avaz zajedno sa bosanskim pevačem Nenom Murićem

Zabavili se.

Kao i kod nas, tako i širom sveta serije iz turske produkcije postaju sve omiljenije.

Glumci su sve popularniji, pa često gostuju u TV emisijama. Tako je bilo i u subotu uveče, kad se većina glumačkih zvezda okupila u emisiji na turskoj televiziji Avaz. Jedan od učesnika u noćnom programu, Ozdžan Deniz, poznat je srpskoj publici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po ulozi u seriji „Noć u junu“, koja je nedavno emitovana na TV Pink. Pored njega, bilo je tu i nekoliko glumaca iz u Srbiji aktuelne serije „Izgubljena čast“ - Beren Sat (Fatamgul), Engin Akjurek (Kerim), Engin Ozturk (Selim), kao i glumci iz serije „Kad lišće pada“ - porodica Tekin. Popularnim glumcima društvo je pravio i bosanski pevač Neno Murić, koji već drugi put nastupa u Istanbulu.

- Zaista sam počastvovan što sam nastupio tamo. Bila mi je čast da predstavljam Bosnu i ostale zemlje eks-Jugoslavije - izjavio je Murić za turske medije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.