Trudnoća odlaže novi album Adel

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnoća odlaže novi album Adel

Biti dobra majka mnogo joj je važnije od prodaje albuma

LONDON - Britanska pop pevačica Adel počela je da radi na novom albumu, ali će njegov izlazak možda biti odložen zbog toga što očekuje bebu.

Pevačica se udružila sa američkim kompozitorom Denom Vilsonom, koji je radio na njenom velikom hitu "Someone Like You" koji se našao na albumu "21", ali bi nova ploča mogla da se pojavi tek za nekoliko godina kako bi se posvetila detetu.

"Sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se odigralo prošle godine, za nju je bilo mnogo i ona želi da uzme malo slobodnog vremena kako bi bila normalna mama", rekao je neimenovani izvor za Dejli star.

"Poslednje što ona želi je što želi za svoje dete je da postane poznata beba ili da se provlači po medijima. Biti dobra majka joj je mnogo važnije od prodaje albuma i njeni prioriteti su se promenili sada kada će postati majka", dodaje izvor.

Pričajući o albumu Vilson je rekao da je sa Adel izmenjao par imejlova o narednom albumu. "Koncentrisan sam na pisanje što više pesama za nju", rekao je on.

Na pitanje da li Adel planira turneju Vilson je rekao da njoj ne treba turneja. "Ne treba ti to kada si uspešan", dodao je on.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.