Trudnice, dobra vest za vas...

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnice, dobra vest za vas...

Bez obzira na to da li ste turdne "do zuba" ili ste tek na početku, dođite u subotu 28. novembra na besplatnu radionicu "Fit i zdrava mama", u Beogradu. Niste u mogućnosti da dođete? I za to postoji rešenje!

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Da li trudnica zaista "jede za dvoje", da li sme da se rekreira, koliko joj vode treba dnevno, da li je normalno da joj se toooliiiko spava, da li treba da se vakciniše protiv gripa ili ne, kako budućeg tatu pripremiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za najvažaniji događaj u životu, kako najbrže i najzdravije nakon porođaja vratiti staru kilažu... samo su neka pitanja koja "muče" žene tokom trudnoće.

Odgovore će dobiti, kao i uvek do sada, na besplatnim radionicama "Fit i zdrava mama".

Na desetoj po redu radionici, buduće mame, ali i tate, dočekaće stručnjaci iz raznih oblasti medicine, spremni da im sve objasne, pokažu, da ih poduče...

Više od 500 trudnica do sada je prošlo kroz radionice "Fit i zdrava" mama, neke i više puta, jer su rodile više dece.

Da ove radionice "zlata vrede", kako je rekla jedna od učesnica, svedoči i činjenica da svake godine dolazi sve veći broj trudnica i njihovih partnera, po savete i nova saznanja u vezi sa trudnoćom i podizanjem bebe.

Zato dođite i vi, ovoga puta u hotel Jump Inn u Beogradu, u subotu 28, novembra od 10 do 14 časova.

Više detalja u vezi sa programom, organizacijom i stručnim timom koji će vas tamo dočekati, pročitajte na zvaničnom sajtu Udruženja "Fit i zdrava mama", ili na njihovoj Facebook stranici.

Ukoliko ne možete u subotu da dođete u Beograd, ne očajavajte - radionicu možete da pratite "uživo" na sajtu Udruženja.

DAKLE, VIŠE NEMA IZGOVORA DA I TI NE BUDEŠ FIT I ZDRAVA MAMA!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.