Trudnica udarila supruga kolima jer nije izašao na izbore

Izvor: Press, 13.Nov.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica udarila supruga kolima jer nije izašao na izbore

Amerikanka Holi Solomon uhapšena je pošto je automobila udarila svog supruga Danijela.

Holi i Danijel Solomon žive u gradu Mesu u američkoj saveznoj državi Arizona. Holi je svojim džipom udarila svog supruga, a onda mu nanela teške povrede. Razlog je svađa oko američkih predsedničkih izbora.

Danijel nije prošlog utorka iskoristio građansko pravo i glasao, a 28-godišnja Holi se naljutila što je Barak Obama ponovo izabran za predsednika. Danijel je kazao policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da njegova supruga jednostavno "mrzi Obamu" i da krivi predsednika za probleme kroz koje prolazi njihova porodica.

Svedoci su naveli da je bilo mnogo svađe pre nego što je Holi ušla u džip počela da ganja svog muža po parkingu. Ona je pokrenula automobil praveći krugove oko njega. Nije ga puštala da pobegne i na kraju ga je udarila vozilom. Danijel je potom prebačen u bolnicu u teškom stanju, a lekari su uspeli da ga oporave.

Policija je uhapsila Holi, koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.