Trudna manekenka u ulozi SEKSI DŽESIKE iz animiranog filma “ko je smestio zeki Rodžeru” (foto)

Izvor: Story, 31.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna manekenka u ulozi SEKSI DŽESIKE iz animiranog filma “ko je smestio zeki Rodžeru” (foto)

Najpoznatija plus size manekenka za Halloween party oživela je lik seksi Džesike Rebit i tom prilikom obukla tesnu haljinu od lateksa. Kako bi što više ličila na zavodnicu iz animiranog filma “Ko je smestio zeki Rodžeru” stavila je crvenu periku i ljubičaste rukavice. Haljina je za trudnu manekenku posebno izrađena, a pratiocima na Instagramu otkrila ... The post Trudna manekenka u ulozi SEKSI DŽESIKE iz animiranog filma “ko je smestio zeki Rodžeru” (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Slavna Srpkinja u kostimu za Noć veštica o kom će se SIGURNO pričati (foto)

Izvor: Story, 31.Okt.2019

Atraktivna Beograđanka, koja već godinama gradi uspešnu karijeru u Americi i provodi se na žurkama rezervisanim za najveće zvezde, iznenadila je obožavaoce svojom maskom za Halloween žurku. Šarmantna i prezgodna manekenka sinoć se na jednoj žurki za Noć veštica, pojavila u kostimu vile Zvončice...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.