Troiposoban stan u Beogradu za tričavih 500€ mesečno, vaše je samo da ga završite (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2022, 12:43

Troiposoban stan u Beogradu za tričavih 500€ mesečno, vaše je samo da ga završite (FOTO)

Ogromne mesečne rente za stanove u najvećim urbanim centrima u Srbiji odavno su postale svakodnevica i idu ruku pod ruku sa talasom sveopšteg poskupljenja, ali i dalje nas iznanadi bezobrazluk ponekog stanodavca, koji se već graniči sa opasnim ludilom.
Tako je na sajtu kupujemprodajem.com osvanuo oglas za izdavanje stana u Jajincima, koji prevazilazi čak i okvire Riplijeve rubrike „Verovali ili ne“.
Kako je navedeno u oglasu, radi se o novom troiposobnom stanu od 66 kvadrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji ima i terasu od 10 m2, koji je lociran nedaleko od Spomen parka, jednog od najvećih stratišta iz Drugog svetskog rata.
Napomenuto je da se radi o novoj zgradi, sagrađenoj 2019. godine,  i stanu u kojem niko nije živeo, a stanodavac za njega traži 500 evra mesečno.
Sjajan dil, ali treba „samo“ ovo da završite… Možda vam sve ovo zvuči kao dobar dil, pošto ćete se u grandioznih 66 m2 baškariti u 3 spavaće sobe, moći da se istuširate u kupatilu, prošetati hodnikom, iskulirati na terasi i uživati u mirisima kulinarskih majstorija dok sedite u dnevnoj sobi.
Ali, ne lezi vraže – ispostavlja se da je stan nezavršen i potpuno neuseljiv, te od budućih zakupaca očekuje da ga završe!
„U stanu je potrebno je završiti: laminat, kuhinju, sobna vrata (3 kom+1 kupatilska), grejanje (samo kotao jer imam radijatore)“, navedeno je uz objašnjenje koje uopšte ne popravlja utisak da je u pitanju šala, piše Nova.
Foto: Printscreen / kupujemprodajem.com Uz „sitna ulaganja“ niska mesečna renta „Razlog zašto budući zakupci trebaju da završe stan je taj što isključivo tražim ozbiljne stanare koji neće biti u stanu 6 meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaška stanara taj stan više nikad neće biti nov.
I u slučaju da hoću da ga prodam moraću da spustim cenu barem za 30% (što bi bilo oko trideset hiljada eura) budući da stan sad vredi nešto preko sto hiljada.
Ovo je idealan stan za nekog ko ne planira da se seli a želi da stan uredi po svojoj želji. Treba uložiti 2000e i dobijate NOV stan“, stoji u opisu oglasa.
U stvari ne dobijate, pošto i dalje treba da plaćate rentu od 500 evra mesečno.
Ahahahha ONESVESTILA SAM SE https://t.co/uPzdvN5bNX
— Jovana Gligorijević (@Jovanana) December 1, 2022

„Ma ovo je neko trolovanje. Nema šanse da je stvarno“, „E dalje od ovoga nema! Ako su ozbiljni, onda mnogo nisu normalni“, komentarišu na Tviteru.
Nego, kako se vama čini ova fenomenalna ponuda?
Izvor: Nova
Saša iz NS je paćenik dana, izdaje stan za 50€ i „jednom ili 2 puta mesečno seks“ (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.