Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Okt.2023, 16:52

Trofej Beograda 2023 u ritmičkoj gimnastici

Trofej Beograda 2023 u ritmičkoj gimnastici biće održan u subotu, 14. oktobra, od 11.00 do 19.00, u sportskoj dvorani balona Bask, ogranak Posko arena. Organizator takmičenja je Gimnastički savez Beograda, a pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu. Takmičenje ima međunarodni karakter, što je za sve sportiste naših klubova vrlo značajno, jer dolaze u priliku sa … Članak Trofej Beograda 2023 u ritmičkoj gimnastici se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam sporta opštine Obrenovac

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Okt.2023, 00:17

Sajam sporta Gradske opštine Obrenovac svečano će biti otvoren u četvrtak, 12. oktobra 2023. od 10.00 u Sportsko-kulturnom centru „Obrenovac“. Ovaj sajam održava se u organizaciji Opštine Obrenovac, Sportskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.