Trik za trajno uklanjanje dlaka kod kuće

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trik za trajno uklanjanje dlaka kod kuće

Evo kako da rešite jedan od najvećih ženskih problema.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Dame znaju koliko je naporno neprestano uklanjati dlačice, naročito tokom leta kada se svakodnevno nose kratke suknje i haljine. Međutim, ovaj stari ruski recept vam može pomoći da se trajno rešite dlačica.

Imajte na umu da dlake neće nestati nakon prvog tretmana, već će se vremenom prorediti, a nakon nekoliko meseci potpuno nestati.

Evo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vam je potrebno:

- ljuska oraha

- voda

Priprema:

Osušite ljuske oraha u rerni, a zatim ih sameljite. Dodajte vodu, dok ne dobijete smesu koja izgleda kao pasta i ostavite da stoji 12 sati. Imajte na umu da količina ljuske oraha i vode zavisi od toga koliki deo tela tretirate.

Komad vate umočite u smesu i nanesite na deo tela sa kojeg želite da uklonite dlake, ostavite da deluje 30 minuta i dobro isperite.

Tretman bi trebalo ponavljati tri puta dnevno, dok ne dobijete željene rezultate.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.