Transformacija kakvu od nje niste očekivali! (foto)

Izvor: Story, 27.Nov.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transformacija kakvu od nje niste očekivali! (foto)

Popularna balkanska diva Dragana Mirković na snimanju novogodišnje emisije na “DM sat” televiziji oduševila je svojim modnim izdanjem. Naime, popularna folk pevačica oduvek je birala elegantne i ekstravagantne komade, a njen izbor za snimanje ove emisije bila je poprilično nesvakidašnja toaleta budući da je Dragana sada pokazala dubok dekolte. Folk diva, zablistala je u prazničnom ... The post Transformacija kakvu od nje niste očekivali! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dragana blistala na snimanju svog novogodišnjeg programa

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2019

Tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa televizije “DM sat” obeležilo je nezapamćeno interesovanje medija, rekordan broj zvezda estrade ali i domaćica Dragana Mirković koja je blistala u bakarnoj haljini i bila kao i svake godine najveselija. Došavši na snimanje u najnovijem modelu “Rols...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.