Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2023, 18:10

Tragedija na pruzi Beograd-Novi Sad, poginuo mladić

Na pruzi Beograd-Novi Sad, između Batajnice i Zemun Polja, putnički voz je usmrtio mlađeg muškarca koji se nalazio na šinama, saopštilo je preduzeće „Infratstrukture železnice Srbije“. Nesreća se dogodila danas u 14:10 časova kada je voz, koji se kretao iz Novog Sada ka Beogradu, a mladić je stradao na licu mesta.
O nesreći, koja se dogodila u blizini sportskog aerodroma, odmah obavešteni MUP i Hitna pomoć koji su izašli na teren, a železnički saobraćaj na oba koloseka >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pruge Beograd – Novi Sad je u prekidu.
Uzroci nesreće nisu poznati, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je mladić najverovatnije preskočo ogradu duž pruge, jer u blizini mesta nesreće ograda nigde nije oštećena, navedeno je u saopštenje.
Preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“ izrazilo je saučešće porodici nastradalog i ponovilo upozorenje da je „zabranjeno bilo kakavo kretanje na prostoru železničke pruge, niti njen prelazak mimo putnih prelaza“.
„Soko“ slomljenih krila: Brza pruga nije izdržala ni 10 meseci, voz ide smanjenom brzinom
Izvor: Fonet

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.