Torta dostojna folk dive: Kako je Lepa Brena proslavila 57. rođendan (foto)

Izvor: Story, 21.Okt.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torta dostojna folk dive: Kako je Lepa Brena proslavila 57. rođendan (foto)

Lepa Brena proslavila je 57. rođendan na svadbi kod kolega Gorane Babić i Marka Gačića, a tačno u ponoć porodica i prijatelji priredili su pevačici iznenađenje. Naime, nakon što je i zvanično započeo 20. oktobar, datum na koji je Brena rođena, muški članovi porodice Živojinović su predvođeni mladencima izneli veliku rođendansku tortu sa slikom Lepe ... The post Torta dostojna folk dive: Kako je Lepa Brena proslavila 57. rođendan (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

LEPA BRENA PROSLAVILA 57. ROĐENDAN: Meni, Bobo, trebaš ti, dukati su prokleti

Izvor: Kurir, 21.Okt.2017

Folk zvezda od mladenaca Marka i Goge Gačić dobila veliku tortu sa svojim likom, pa se latila mikrofona i otpevala mužu na uvce hit „Čik pogodi“  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.