Torbica od 1,63 miliona

Izvor: Kurir, 03.Sep.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torbica od 1,63 miliona

TOKIO - Dizajner nakita Ginza Tanaka napravio je i dizajnirao torbicu vrednu 200 milion jena ili 1.63 miliona dolara. Nedavno je prvi put viđena na modnoj reviji u Tokiju, kada je zasenila svojim sjajem poznate zvanice.

Oblikovana je od čiste platine i ukrašena sa 2.182 dijamanata u ukupnom iznosu od 208 karata, prenosi magazin Vodič za luksuz.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Torbica od 1,63 miliona dolara

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Sep.2012

Japanski dizajner Ginza Tanaka kreirao je torbicu čija je ceijna „samo" 1,63 miliona dolara! Naparavljena je od čiste platine, ukrašena sa 2.182 dijamanta i predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje luksuza. Nedavno je prvi put viđena na modnoj reviji u Tokiju, kada je zasjenila svojim sjajem...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.