Top deset razloga zbog kojih pucaju brakovi

Izvor: S media, 14.Sep.2010, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top deset razloga zbog kojih 'pucaju' brakovi

Kada je reč o odnosu između muškarca i žene, naučnici ne odustaju od namere da pomognu svojim istraživanjima i savetima. Ovoga puta donose znakove koji upućuju na krah veze.

Italijanski seksolozi i psiholozi sastavili su listu top-deset razloga zbog kojih se brakovi najčešće raspadaju, prenosi geniusbeauty.com. Ako u vezi dođe do navedenih situacija, rietko će koji par uspeti da očuva kvalitetnu vezu.

Naravno, uvek ima onih koji će problem pokušati da reše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na sve moguće načine, ali jednom izgubljeno poverenje, nedostatak romantike, nevera ili hronično nezadovoljstvo u krevetu dovode do konačnog raspada, kad-tad, tvrde stručnjaci.

● Nedostatak spontanosti

● Manjak romantike

● Seksualno nezadovoljstvo

● Nedostatak pažnje

● Nemogućnost kvalitetne komunikacije

● Razilaženje u planovima za budućnost

● Gubitak poverenja

● Manjak strasti u vezi

● Međusobno nepoštovanje

● Nevera

Izvor: net.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.