Titulu ponela Nina Marković

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titulu ponela Nina Marković

GRAČANICA - Na takmičenju za izbor najlepše devojke sa Kosova i Metohije u Gračanici pobedila je Nina Marković (19), studentkinja Pravnog fakulteta iz Leposavića. Prva pratilja je Sofijana Bojković iz Prilužja kod Vučitrna, a druga Suzana Stanković iz Gnjilana, koja je ponela i titulu mis publike i mis fotogeničnosti.

Na takmičenju za mis Kosova i Metohije, koje je održano preksinoć na bazenu u Gračanici, učestvovalo je 13 devojaka iz svih srpskih sredina na Kosovu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Pokrovitelj manifestacije bili su Ministarstvo za Kosovo i Metohiju i Kosovski upravni okrug, koji su zajedno sa sponzorima obezbedili nagrade i poklone, prisustvovalo je nekoliko stotina posetilaca, a nastupilo je i desetak kulturno-umetničkih društava.

Zbog različitih mišljenja, članovi žirija doneli su odluku preksinoć u jedan sat, tek kada je oko 1.500 posetilaca počelo da napušta tribine bazena u Gračanici. Ag.

Potpredsednik organizacionog odbora manifestacije LJubomir Maksimović izjavio je za KIM radio da bi mis Kosova i Metohije trebalo da učestvuje na takmičenju za mis Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.