Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2023, 23:05

Tinejdžer nestao dok je šetao pse, pronađen živ posle 8 godina

Tinejdžer iz Teksasa pronađen je živ nakon što je nestao pre više od osam godina.
Nestanak Rudija Farisa prijavljen je u Hjustonu 6. marta 2015, kada je imao 18 godina.
Poslednji put je viđen kako šeta svoja dva psa u blizini kuće, rekle su vlasti. Oba psa su se nakon toga vratila kući sama, prenosi Sky news.
Nakon što od Rudija nije bilo ni traga više od osam godina, centar za nestale u Teksasu saopštio je da je mladić pronađen i da se oporavlja u bolnici.
Update: >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 7/1/23– After 8 long years, Rudy has been located safe. Please continue to keep his family in your prayers as Rudy recovers in the hospital. https://t.co/AFqj9qvm9G
— TX Center 4 Missing (@TXCenter) July 2, 2023

Njega su prolaznici uočili ispred crkve bez svesti, rekla je njegova majka i dodala da ima posekotine i modrice po celom telu.
Razlozi nestanka su nepoznati, ali članovi porodice rekli su da je patio od depresije, posebno nakon što je njegov stariji brat poginuo u nesreći sa motorom nekoliko godina pre njegovog nestanka, prenosi NBC.
– Gledao je kako je njegov najbolji prijatelj poginuo ispred njega. Njegov brat je bio njegov najbolji prijatelj. Prošao je kroz nešto što niko u njegovim godinama ne bi trebalo da doživi – rekla je privatna detektivka Brenda Paradajz u aprilu 2015. godine.
Policija u to vreme nije sumnjala ni na jednu krivičnu aktivnost.
Za sada nije poznato gde je Rudi proveo sve ove godine, dok je porodica srećna jer je ponovo na okupu.
Direktor Texas EquuSearcha Tim Miler rekao je da najnoviji razvoj događaja smatra čudom.
– Kako se to dogodilo? Verujemo u čuda i ovo je sigurno bilo čudo. Ne mogu vam ni reći koliko smo puta tražili i koliko je tragova i saveta stiglo, a oni su jednostavno nestali i odjednom – ovo – rekao je on.
Miler je takođe rekao da su mnoga pitanja otvorena sada kada se Farijas vratio.
– Ima puno toga za istražiti kako bismo videli šta se dogodilo, gde se dogodilo, kako se dogodilo – rekao je.
Roditelji nestale Noe 16 dana ne znaju ništa o njoj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.