Ti si mi sve (priča)

Izvor: JavneVesti.com, 25.Maj.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti si mi sve (priča)

Volela bih da si sada tu, pored mene, i da svojim osmehom oteraš ove dosadne oblake. Kiša već danima neprestano pada, a tebe nema da usnama pokupiš zalutale kapi sa mog lica.

 
 
Već dugo želim da ti napišem pismo, iako se to možda više i ne radi. Sms nije dovoljan da u njemu stanu sva moja osećanja, a naši razgovori sada su samo kratko prepričavanje stvarnosti. Kako si proveo dan? Da li ti je naporno na poslu? Da, bila sam kod zubara danas… Sve je u redu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << dobro sam.
 
FotoLažem, jer znam da bi predugo trajalo kada bih ti priznala kako se zaista osećam. Istina je potpuno drugačija jer nisam nikako, tužna sam svakog dana, a suze čuvam za puste noći. Mrzim čitav svet koji nas razdvaja i sve me užasno podseća na tebe…
 
Previše reči ostalo je u meni svih ovih meseci koliko smo razdvojeni. Daljina se isprečila između nas, hiljade kilometara nepremostive razdaljine, taman toliko je i moja tuga narasla.
 
Morao si da odeš, znam, i nemam prava da te osuđujem. Učinio si to zbog nas i naše budućnosti, zbog boljeg i nekog lepšeg sutra. Nadam se da ćeš uspeti, tamo preko, i da ćeš izdržati sve izazove sa kojima se sretneš. Jer ti to zaslužuješ, jer si najbolji u svemu što radiš i čega se dohvatiš.
 
Ali isto tako moram da priznam da mi ni jedno sutra ne izgleda lepo bez tebe. Menjala bih svo bogatstvo ovog sveta da si sada tu, pored mene, i da umesto bezličnih tastera dodirujem tvoje prelepo lice i nežno ti šapućem ove iste reči.
 
Volim te, jedini, ti si moje sve i nemoj to nikada da zaboraviš! Jer bez tebe ništa na ovom svetu nema smisla.
 
Želim da te zagrlim i osetim tvoje telo pored mog. I da tako ušušuškana u tvom zagrljaju zaspim čvrstim snom. Dosta mi je besanih noći i praznog kreveta. Mrzim usamljena jutra i dane ispunjene samoćom. Svaki je isti bez tebe, jednako tužan i siv. Kao i ova kiša koja nikako ne prestaje. Kao i ovo proleće.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.