Tesli ide toliko dobro da prodaje čak i seksi šortseve

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 13:47

Tesli ide toliko dobro da prodaje čak i seksi šortseve

Ilon Mask se na nesvakidašnji način ruga ljudima koji su se kladili na loše poslovanje Tesle.

Ekscentrični milijarder je u ponudu svoje kompanije uvrstio brendirani ženski šorts koji prodaje po ceni od 69.420 američkih dolara.

Mask je pre nekoliko dana objavio na Tviteru da će njegova kompanija ponuditi na prodaju ograničenu seriju seksi šortseva od crvenog satena, nazvanih "Tesla Short Shorts".

Na zlatnom bojom obrubljenom odevnom predmetu stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << natpis "S3XY", kao oznaka za automobile Model S, 3, X i Y koje Tesla ima u ponudi.

U kratkom opisu, kupci se pozivaju da u njima "proslave leto, trče poput vetra ili zabavljaju druge poput Liberačea, opuste se uz bazen ili u udobnosti svog doma tokom cele godine".

Na Teslinom veb sajtu istaknuta je cena od 69.420 dolara, a koliko je bilo veliko iteresovanje kupaca, pokazuje podatak da je već u ponedjeljak ujutro bila dostupne samo veličini XL, da bi danas na sajtu bilo istaknuto obaveštenje da je ova ograničena serija šortseva - rasprodata.

Mask je i ranije nudio neobičnu robu u ograničenom broju primeraka. Pre dve godine, kompanija Tesla je prodavala liniju dasaka za surfovanje, a Maskova druga firma, Boring Company, prodavala je bacač plamena nazvan "Not a Flamethrower".

Ali, ovog puta se ekscentrični milijarder ruga onima koji su se kladili na pad cene deonica Tesle. Poznato je da Mask nema dobro mišljenje o njima.

Ponuda Teslinih ekskluzivnih seksi šortseva stigla je nakon što je ta kompanija objavila poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara, a cena njenih deonica porasla za deset odsto, piše Business Insider.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.