Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024, 16:06

Teška životna priča učesnica Survivora: “Sa 13 godina sam izgubila oca, a sa 24 brata”

Životna priča učesnice Survivora je dokaz da nije sve tako crno.
Plavo pleme je pobedilo u današnjoj igri za namirnice, dok će crveni morati sami da se snađu za hranu. Nakon dolaska u pleme, crveni tim je osmislio strategiju kako će sledeći put da igraju kada u igru ponovo bude gađanje.
Plavi tim se u svoj kamp vratio sa hranom i osmehom na lice, te su na ramenima nosili Martinu Fudurić koja je donela poslednji poen za svoju pobedu.
Martina Fudurić ima 33 godine, rodom je iz Belavića, malog sela u blizini Karlovca, a trenutno živi i radi u Zagrebu, piše Nova.rs.
Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu, a trenutno je posvećena doktorskom studiju i svom poslu učiteljice telesne i zdravstvene kulture u...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.