Tekstopisci su krivi: Hit Britni Spirs smo sve ove godine pevali pogrešno

Izvor: Story, 06.Nov.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tekstopisci su krivi: Hit Britni Spirs smo sve ove godine pevali pogrešno

Čuvena pesma u kojoj Britni po kojoj se proslavila sada je glavna tema medija.

Britni Spirs

Baby one more time je naziv velikog hita pop zvezde, ali deo pesme smo svi godinama pogrešno pevali greškom teksopisaca.

Naime radi se o tome da su Šveđani koji su pisali tekst bili su ubeđeni da "hit" (udari) znači "pozovi" u popularnom američkom slengu.

Tek 17 godina kasnije je Džon Sibruk objasnio značenje reči pesme koju su napisali u origunalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Maks Martin i Rami Jakub. Britni sve vreme moli dečka da je pozove opet, a ne da je udari kako je zvučalo u pesmi.

 

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

S ovom pesmom se pre 17 godina proslavila, a mi smo je sve vreme pogrešno pevali

Izvor: B92, 07.Nov.2015, 10:33

Najveći hit Britni Spirs "Baby, One More Time“ smo sve vreme pogrešno interpretirali – da, mi smo sve vreme mislili da "Hit me, baby one more time“ znači nešto potpuno drugo...Naime, 17 godina posle objavljivanja čuvenog hita Džon Siburk je objasnio značenje pesme koju su napisali Maks Martin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.