Tašne koje ćemo nositi ovog proleća

Izvor: Mondo, 06.Mar.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tašne koje ćemo nositi ovog proleća

Nisu baš praktične, ali su simpatične.

Takozvane pismo tašne su se vratile, ali sada imaju jedan mali dodatak - kaišić za šaku, tako da su šanse da nam ispadnu iz ruke manje.

Ove tašne nisu baš praktične kao modeli koji imaju lančić ili kaiš koji se nosi preko ramena, jer nam je u ovom slučaju jedna ruka sve vreme zauzeta nošenjem tašne.

Takođe, u njih ne može baš ni da stane mnogo toga, a i ne treba da ih opteretimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer će nam biti teže za držanje u ruci.

Foto: AP Photo/Kamil Zihnioglu "Lanvin"

Bez obzira na sve to, žene ih rado kupuju jer su elegantne, naročito za večernje prilike, ne dodiruju ostljive tkanine od kojih mogu biti sašivene skupocene haljine, na primer.

Kada imaju štras i druge svečane dodatke, ove tašnice su pravi ukras u ruci, poput ovog modela koji je na 90. dodeli Oskara imala Džejn Fonda:

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Pročitajte i ovo:

Tašna za kojom su žene "poludele" (FOTO, VIDEO)Kako se ženska tašna menjala proteklih 100 godina"Se*** vam se u 'luj viton'!"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.