Život joj nije pesma: Tanja Savić uslikana kako plače nasred ulice! (foto)

Izvor: Story, 19.Nov.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život joj nije pesma: Tanja Savić uslikana kako plače nasred ulice! (foto)

Popularna pevačica Tanja Savić najnovijim hitovima napravila je ponovni bum na domaćoj sceni, ali je pored toga i svoj fizički izgled dovela do savršenstva. Međutim, u najnovijem Paparazzo Lovu, pevačica je zatečena kako sama, na klupi na sred ulice neutešno plače, te se odmah postavilo pitanje da li lepu pevačicu nešto tišti u životu… Šta ... The post Život joj nije pesma: Tanja Savić uslikana kako plače nasred ulice! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NOVA DOZA TRAČEVA U “PAPARAZZO LOVU”: Lukas doveo novu devojku u stan, Tanja Savić plakala nasred ulice!

Izvor: Scandal.rs, 19.Nov.2019

Ekipa emisije “Paparazzo lov” se i protekle nedelje našla na pravom mestu u pravo vreme, te vam nova epizoda emisije od koje strahuju svi poznati donosi nove ekskluzivne snimke ove srede od 22 časa na TV Pink. Nakon što je objavljeno da je Bogdana Rodić u drugom mesecu trudnoće, počele su pripreme...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.