Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 16:21

Tamara Globa otkriva 3 znaka kojima april 2024. donosi sreću kakvoj se nisu nadali

Čuvena ruska astrološkinja Tamara Globa jedna je od najcenjenijih i najcitiranijih u profesiji i uvek izlazi sa preciznim prognozama za period koji je pred nama.
Poslednje predviđanje tiče se meseca koji je pred nama, a za koji kaže da će biti neverovatno naporan i aktivan.
Pokušajte da svoju energiju usmerite u mirnom pravcu. Budite spremni da preduzmete akciju. Sunce, Venera, Merkur biće u znaku Ovna tokom aprila 2024. godine.
Ovan U ovom znaku ćemo imati i mlad Mesec. Odluke mogu postati smelije i rizičnije. Ne treba se ničega plašiti. Češće preuzimajte inicijativu u svim stvarima. Ne budite kukavice i lenji. Radujte se ne samo pobedama. Poteškoće i porazi su vaša tačka rasta. Moguće su provokacije...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.