TUGA u domu rokera: Miliću Vukašinoviću pozlilo

Izvor: Story, 27.Jul.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA u domu rokera: Miliću Vukašinoviću pozlilo

Nakon što je ćerka Milića Vukašinovića u utorak uveče pronađena mrtva u svom stanu, te postoje pojedini navodi da se predozirala, Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana otišli su u Sarajevo gde se muzičaru slošilo. Naime, njemu je pozlilo pre nego što je telo njegove ćerke odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. ... The post TUGA u domu rokera: Miliću Vukašinoviću pozlilo appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

PLAKAO I DOZIVAO MAJU! Miliću pozlilo kada je video MRTVU ćerku jedinicu!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jul.2018

Pošto je primio vest da mu je ćerka Maja Avdibegović (35) nađena mrtva u svom stanu, a Milić Vukašinović odmah je sa suprugom Suzanom Vukašinović otišao za Sarajevo. Naime, rokeru je pozlilo pre nego što je mrtvo telo njegove jedinice odneto na obdukciju da bi se utvrdio uzrok smrti. Iako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.