TUGA: Ćerka poznatog fudbalskog trenera Dragana Okuke preminula u 36. godini

Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2024, 10:17

TUGA: Ćerka poznatog fudbalskog trenera Dragana Okuke preminula u 36. godini

Ogromna tragedija zadesila je dom čuvenog srpskog trenera Dragana Okuke, čija je ćerka Žana preminula u 36. godini.
Žana je inače rođena 1988. godine, a od nje se oprostila i porodica jednom kratkom porukom, prenosi Telegraf.
– Draga naša Žanki, prerano si otišla od porodičnog gnezda do dalekih zvezda. Tvoja svetlost, dobrota i sjaj pratiće nas do kraja života. Nećemo živeti od sećanja jer tu si s nama zauvek.
Sahrana tragično preminule Žane će se obaviti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << petak 15. marta u 12. časova.
Foto: Printscreen Inače, Dragan Okuka je bivši legendarni fudbaler, ali i trener koji iza sebe ima bogatu karijeru. Kada je reč o igračkoj, on je počeo u Veležu iz Nevesinja, nakon čega prelazi u Velež iz Mostara, gde postaje i legenda jer tamo provodi 11 godina, tokom kojih je upisao 214 nastupa i postigao 34 gola.
Nakon Veleža prelazi u Leotar, potom i Erebro, dok karijeru završava u Motali. Nedugo zatim postaje i trener, a menja nekoliko klubova. Radio je u Bečeju, Čukaričkom, da bi potom sa Obilićem postao i prvak Jugoslavije.
Posle Obilića se seli u Budućnost, te su tu još Vojvodina, Legija iz Varšave, Visla Krakov, Omonija, Lokomotiva Sofija, Kavala, a onda odlazi u Kinu gde menja Đangsu Sunin, Čančun Jataj, Tjenčin TEDA i Kunšan, a poslednji klub u Srbiji mu je bila Vojvodina 2018. godine.
Porodilja iz Leskovca preminula 2 dana posle porođaja, pokrenuta unutrašnja kontrola

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica srpskog fudbalera i trenera zavijena u crno: Emotivna oproštajna poruka kida dušu

Izvor: Sportal.rs, 14.Mar.2024

Ćerka čuvenog srpskog trenera Dragana Okuke, Žana, preminula je u 36. godini.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.