TUČA POLICIJE I SEPARATISTA U BARSELONI: Usijana atmosfera pred godišnjicu nezakonitog pokušaja otcepljenja Katalonije (FOTO)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA POLICIJE I SEPARATISTA U BARSELONI: Usijana atmosfera pred godišnjicu nezakonitog pokušaja otcepljenja Katalonije (FOTO)

U centru Barselone danas je došlo do sukoba između policije i katalonskih separatista koji su se okupili da protestuju protiv novog marša španske policije koja zahteva veće plate.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katalonija opet "gori", 14 povređenih (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2018

U sukobima između katalonskih separatista i policije danas je u Barseloni povređeno 14 ljudi, a šest osoba je uhapšeno, saopštila je policija...Foto: Youtube/screenshot/RT..Uoči godišnjice održavanja nezakonitog referenduma o nezavisnosti Katalonije, u tom severoistočnom španskom regionu sve...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.